Se simte aer de primăvară? Se simte? Se simte? Hmmm, mai mult sau mai puțin, dar m-am decis să invoc anotimpul cald prin culori și materiale potrivite unor temperaturi ceva mai ridicate. Bonprix m-a ajutat din nou în acest demers și astfel, am reușit să-mi fac o ținută completă pentru o lună de Aprilie veritabilă (m-ai auzit, domnișoara Primăvară?!?).

Primăvară/Vară? Tricou Să Fie!

Să începem cu începutul, că așa-i frumos, și să vorbim despre acest tricou foarte simpatic și tineresc. Eu iubesc bluzele/tricourile în dungi, așa că nu am ezitat să adaug piesa asta în coș. În plus, are un element aparte care o scoate puțin din marea de bluze dungate – inima roșie ce stă jucăușă în partea stangă a tricoului. Și dacă tot vorbim de mare, piesa asta o să meargă perfect și vara, asortată cu niște pantaloni scurți din denim. (ce frumos e să visezi la vară și mare când nici primăvara n-a venit!)

Am luat mărimea 32/34 și îmi vine ok. E ușor mai larg pe corp, dar se așază numai bine când este băgat în pantaloni.

Ieșirea din Zona de Confort

Următoarea piesă din outfit este reprezentată de acești blugi conici care sunt largi pe picior și se îngustează la gleznă. Trebuie să recunosc că am ieșit din zona de confort cu acești blugi, pentru că, în general, optez pentru pantaloni care sunt mai ajustați pe picior. Vin foarte bine în talie (iubesc talia înaltă!) și pe șolduri, dar sunt ceva cam lungi pentru înălțimea mea, așa că le-am rulat tivul ca să se așeze numai bine la cei 1.63 cm ai mei. Mărimea mea pentru ei este 34.

Încă trebuie să mă obișnuiesc cu ei – sau, mai bine zis, cu mine îmbrăcată în ei – dar o să meargă foarte bine în ținutele lejere de primăvară, mai ales că materialul din care sunt făcuți este destul de subțire.

Geaca Perfectă Nu Exis..

Nu în cele din urmă, am ales probabil cea mai frumoasă și mai veselă geacă din garderoba mea. Deși sunt fan albastru de când mă știu, în timp, am dezvoltat și o mică (mare!) obsesie pentru galben. Am rochii galbene, genți galbene, bluze galbene, dar îmi lipsea piesa de rezistență – o geacă galbenă! Așa că vă dați seama că am făcut ochii ca la desenele animate când am văzut piesa asta. Întâmplarea face că eram chiar în căutarea unei geci de primăvară/toamnă și asta întrunește toate condițiile: este scurtă (dar acoperă „șălili”), ușoară, nu foarte groasă, dar îndeajuns de călduroasă pentru o zi ploioasă și „vântoasă” și este în culoarea perfectă!

Eu am luat mărimea 34, dar cred că ar fi mers și un 32 pentru că are elastice pe laterale care îi permit să se lărgească puțin dacă port o bluză mai groasă pe dedesubt. (poate o să-mi iau și mărimea 32; shhhh!) De altfel, ea se așază bine pe corp, pentru că are croiala cambrată. Vine și cu o blăniță la glugă, dar se poate scoate și asta am și făcut, că deh, nu putem invoca primăvara cu blăniță la geacă.

Asta a fost cea mai recentă comandă de pe Bonprix și sunt foarte încântată de piesele alese – mi-am și ieșit din zona de confort și am găsit geaca pe care o căutam demult. Ce altceva îți poți dori? Ei, ar mai fi câteva, dar vorbim noi mai încolo…

*Acest articol face parte dintr-o colaborare cu BonPrix, dar părerile sunt personale și reflectă experiența mea cu produsele alese.

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/