haine bonprix

Toamna și-a intrat în drepturi și asta înseamnă că a început sezonul pufoșeniilor! Păturici pufoase, halate pufoase, bluze pufoase, pufoși în care și oase – să vină toți la mine! Și că tot veni vorba de bluze pufoase și călduroase, am vrut să mai adaug câteva în garderoba mea de toamnă-iarnă, așa că am intrat pe Bonprix, unde m-am pierdut printre atâtea pulovere frumoase și colorate.

După îndelungi căutări și momente în care mi-am spus „Asta e! Le iau pe toate!”, am reușit să fac un compromis cu mine însămi și mă rezum doar la 2 pulovere. Și sunt extrem de încântată de alegerile mele. Hai să le vedeți și voi!

Pulover Bicolor

Am ales un pulover foarte interesant, bicolor și ce m-a „cumpărat” le el este acea nuanță de verde închis, verde-pădure. Este o nuanță perfectă pentru anotimpul rece și nu aveam nimic în această culoare în garderobă.

Îmi place și combinația cu nuanța deschisă de crem care creează un contrast frumos și scoate și mai mult în evidență intensitatea verdelui. Puloverul este destul de gros și călduros, așa că o să fie perfect și pentru acele zile în care termometrul se hotărăște să fie negativ.

Îmi plac mânecile bufante, dar și umerii căzuți. Mi se pare că îi dau un aer mai relaxat și „cozy”, ca să ne exprimăm în „americănisme”. Fiind puțin mai scurt, merge de minune cu pantaloni cu talie înaltă, așa cum l-am și purtat pentru aceste poze.

Jachetă Tricotată

A doua piesă pe care am ales-o este această jachetă superbă de care m-am îndrăgostit instant. Îmi place modelul cardiganului, volanele de pe partea din față, mânecile bufante (din nou) și culoarea. Pentru că orice aș face, tot albastrul (cu tot spectrul lui) rămâne culoarea mea preferată.

Este o jachetă elegantă care se potrivește cu brio atât cu pantaloni, cât și cu o fustă/rochie. De asemenea, este o piesă versatilă pentru că poate fi purtată ca atare (pe post de pulover) sau ca un cardigan, cu nasturii descheiați și cu o bluză/maletă pe dedesubt.

Jacheta este grea și groasă, deci nu-mi fac probleme că o să-mi fie frig atunci când o voi purta. Este ceva mai scurtă decât puloverul bicolor, dar nu mă deranjează pentru că eu port numai pantaloni sau fuste cu talie înaltă, așa că nu va fi pic de piele la vedere. În plus, va marca talia foarte frumos și va da impresia că sunt mai înaltă decât mă trădează realitatea (ceea ce nu poate decât să mă bucure).

Per total, sunt extrem de mulțumită de tura aceasta de cumpărături de pe Bonprix și vă recomand cu drag puloverele lor. Aveți foarte multe modele, culori și stiluri din care să alegeți și cu siguranță veți găsi piese deosebite. Spor la shopping!

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

*Acest articol face parte dintr-o colaborare cu BonPrix, dar părerile sunt personale și reflectă experiența mea cu produsele alese.